Deigkutter m/fleksibelt blad

GI METAL

Deigkutter i rustfritt stål som også egner seg til rengjøring av arbeidsflate. Fleksibelt blad.

Dimensjoner blad: 11 x 8 cm

Deigkutter m/stivt blad

GI METAL

Deigkutter i rustfritt stål som også egner seg til rengjøring av arbeidsflate

Porsjoneringsskje

GI METAL

Skje i rustfritt stål for porsjonering og spredning av tomatsaus på pizzadeig.

Porsjoneringsskje for pizzasaus 90 gram

Opprinnelig pris var: 275 kr.Nåværende pris er: 165 kr. ekskl. mva.

GI METAL

Øse i rustfritt stål med flat bunn for riktig porsjonering og spredning av tomatsaus på pizzadeig.

Pizzabag

GI METAL

Ventilert pizzabag for 3 stk 40 cm pizza

Flettet pizzakurv ø 35

150 kr ekskl. mva.

Flettet pizzakurv ø 35

Flettet pizzakurv ø 45

171 kr ekskl. mva.

Pizzahjul for takeaway

GI METAL

Profesjonell pizzaskjærer med tagger som er ideell for takeaway-pizza. Forhindrer lekkasje av ingredienser under transport, og deler opp pizzaen uten å adskille stykkene.

Pizzahjul

GI METAL

Profesjonell pizzaskjærer som er lett glidende for intens bruk. Gir et fast og enkelt kutt takket være den gode flyten av bladet og det ergonomiske håndtaket. Det komfortable grepet passer for både store og små hender.

Børste for pizzaovn

Børste for pizzaovn GI METAL

Profesjonell messingbørste med rustfri stålskrape. Håndtak i anodisert aluminium.

Pizzaspade 30×60 / 120 cm

GI METAL

Pizzaspade i nøytralt anodisert aluminium.

Pizzaspade 33×33 / 120 cm

GI METAL

Pizzaspade i nøytralt anodisert aluminium.

Pizzaspade 33×33 / 60 cm

GI METAL

Pizzaspade i nøytralt anodisert aluminium.

Pizzaspade 45×45 / 60 cm

GI METAL

Pizzaspade i nøytralt anodisert aluminium.

OEM Domitor elektrisk pizzaovn

45,000 kr ekskl. mva.

OEM 1230LM

Domitor er en statisk-elektrisk bakeklassiker som tilbyr utmerket profesjonell ytelse. Firebrick-overflaten garanterer god varmeisolering og gir mulighet for tradisjonell baking på ildfast overflate eller på pizzaark.

Pastaline E100 elektrisk pizzaovn

265,000 kr ekskl. mva.

Mosaikk

PASTALINE

E100 er en innovativ ovn som er enkel å bruke. Det er en elektrisk ovn, som er bygget i form av en tradisjonell pizzaovn med en kuppel laget av en spesiell type sterk ildfast sement. Kuppelen er spesialdesignet for å forbedre varmesirkulasjonen. Den interne roterende platen er laget av naturstein, noe som gjør at pizzaene bakes jevnt selv ved full kapasitet.

MAM To dørs pizzaovn

280,000 kr ekskl. mva.

MAM

Denne ovnen er perfekt for restauranter som trenger å bake store mengder pizza, og som ønsker å øke produktiviteten uten at det trengs ekstra personell.

Ovnen er enkel å programmere og tilpasser seg alle behov. Kontrollpanelet består av en programmerbar konsoll med digitalt display som angir temperatur og baketid. Hvis du foretrekker å bruke den manuelle funksjonen, kan du enkelt endre rotasjonshastighet til bakeplaten under prosessen. Rotasjonen garanterer en jevn temperatur på hele bakeplaten. Stort utbytte med lavt forbruk selv ved utvidet bruk.

MAM Napoli pizzaovn

190,000 kr ekskl. mva.

MAM

Denne ovnen er ideell for pizzeriaer som vil beholde det tradisjonelle estetiske utseende, og samtidig ønsker utmerket bakekvalitet.

Ovnen kan tilpasses med forskjellige typer mosaikk, logoer og bokstaver.